Fysio in de Praktijk -

Fysio in de Praktijk

Fysio in de Praktijk,

Blessuretijd:
Voor voetballers is fysio een onmisbaar onderdeel om in topconditie te blijven of weer te komen. Daarom heeft Fysio in de Praktijk ‘Blessuretijd’ geïntroduceerd. Een inloopspreekuur op dinsdagavond van 19:00 tot 19:30 speciaal voor WMC spelers. De Praktijk vind je op het WMC terrein bij kleedkamer 1 en 2. Spelers kunnen dus zo doorlopen met hun blessures voor korte behandelingen en vragen. Hieronder vind je de exacte locatie van De Praktijk op het terrein. 

Supporters en medewerkers lopen natuurlijk ook wel eens een blessure op. Heb je een klacht of heb je twijfels na het bezoek aan een andere fysio? Laten we dan eens afspreken om te kijken of ik je kan helpen. Maak een afspraak via de website, bel of spreek me aan op het WMC terrein. Ook kun je De Praktijk aan de Van Loonstraat in Heerhugowaard gewoon eens binnenlopen.

De Praktijk:
Fysio in de Praktijk is onderdeel van De Praktijk. De Praktijk is geen fysio praktijk, sportschool of voedingscentrum, het is alles in één. Wij geloven namelijk dat fysio, fitness en voeding bij elkaar horen. Sámen houden ze mensen in beweging. Wil je op gewicht komen, je revalidatie traject voorzetten of je conditie verbeteren? Wij halen alles uit de kast om jouw persoonlijke doel te bereiken. 

Sportieve groet, Chris Entius

Contactgegevens
De Praktijk
Van Loonstraat 1A
1701 EN, Heerhugowaard 
072-5345525
06-40999625
hallo@welkomindepraktijk.nl
www.welkomindepraktijk.nl 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!