Contributie -

Contributie

Hieronder staan de contributies van de diverse leeftijdsgroepen alsmede de wijze van betaling/inning. Heeft u een Huygenpas laat het ons dan weten.

leeftijd van t/m kledingfonds regulier G-spelers zaal
0-6 0 35 35
7-8 10 90 90
9-10 10 90 90
11-12 10 115 115
13-14 10 120 120
15-16 10 130 120
17-18 10 140 135 125
senioren 10 190 135 125

Best clubleden,

Ongetwijfeld hebben jullie ervaren dat de club volop in beweging is. Er wordt een aantal slagen gemaakt om de club professioneler te besturen. Eén van deze slagen betreft de inning van de contributie. In het verleden kostte het vaak moeite alle contributies tijdig te innen. Dat willen we graag verbeteren. Daarom is de inning uitbesteed worden aan NLCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. Voor alle duidelijkheid: NLCollect is geen incassobureau. Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de club voordelen op. Het voordeel voor jullie is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden en de mogelijkheid om gespreid te betalen.

Wat betekent dit samenwerkingsverband concreet?
NLCollect neemt de administratieve verwerking van de contributieinningen over. NLCollect zal via SMS en email contact opnemen met alle leden (zorg er daarom voor dat de ledenadministrateur recente en juiste gegevens van u heeft). De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en email.

Bij ontvangst bericht van ClubCollect om de contributie te betalen, kunt u aangeven of u het bedrag via IDeal in één keer wilt betalen of

dat u in termijnen wilt betalen. U krijgt automatisch bericht als de volgende termijn vervalt.

Indien u wilt stoppen met voetballen of naar een andere vereniging wilt gaan dient u zich af te melden middels een mail aan de ledenadministratie ( ledenadministratie@sv-wmc.nl ) en niet via begeleiders/trainers.

Bij te late opzegging van uw lidmaatschap (uiterlijk 31 mei van elk jaar) wordt een bedrag van € 35,00 in rekening gebracht, dit zijn de kosten van de KNVB en administratiekosten.

Wanneer u vragen heeft over bovenstaande neemt u dan contact op met de penningmeester/ledenadministrateur. Voor meer informatie over NLCollect verwijs ik u graag naar de website www.nlcollect.nl.
Het Bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!