Alleen indien je ouder bent dan 18 jaar.
Ben je jonger dan 18 jaar? Vul dan de volgende gegevens in.
De mailadressen worden gebruikt om u te informeren over activiteiten van WMC.

Weet je de exacte datum niet precies kies dan de vermoedelijke datum.

Wat is je actieve KNVB bondsnummer?
Geldt alleen wanneer je reeds eerder gevoetbald hebt.

CONTRIBUTIE De inning van contributie hebben wij uitbesteed aan NLCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. Voor meer informatie zie https://sv-wmc.nl/421/contributie/

Indien u een Huygenpas heeft kunt u dat hier aangeven.

Om de betaling van contributie te vereenvoudigen dient u hieronder alvast uw bankgegevens te vermelden.

Hieronder kun je een opmerking over deze aanmelding plaatsen. Bijvoorbeeld in welk team of bij wie je wilt spelen (dit is geen garantie dat je in dit team of met hem/haar komt te spelen; waar mogelijk houden wij rekening met je wens). Gebruik hierbij geen "ENTER"

WMC wil graag uw email-adres delen met de trainer van uw nieuwe team zodat hij/zij u kan informeren over trainingen, wedstrijden, afgelastingen, evenementen etc.

Tijdens trainingen, wedstrijden en evenementen van WMC worden mogelijk foto's gemaakt voor gebruik op de website, de kantineschermen en social media van WMC.

Al uw gegevens zullen worden verwerkt conform ons Privacy beleid. Het gehele Privacy beleid kunt u vinden op onze website.

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!